علف‌کش انتخابي پي پروفوس + توفوردي (ريلوف- اچ )

پي پروفوس + توفوردي (ريلوف- اچ )

نام انگلیسی : piperophos + 2,4- D

علف‌کش انتخابي با طيف وسيع از گروه ارگانوفسفره + فنوکسي استيک اسيد

فرمولاسیون:
ريلوف- اچ Rilof- H w/v %35 EC
تاریخ ثبت: سال ۱۳۶۷

ویژگی‌های خاص:
نحوه اثر:بازدارنده تقسيم سلول
نحوه جذب و انتقال درگياه: جذب از طريق ريشه، كولئوپتيل و برگ‌هاي جوان و قابل انتقال در گياه
ماندگاري در خاك(نيمه عمر): كمتر از ۳۰ روز

موارد مصرف در ايران:
علف‌هاي هرز پهن‌برگ و باريك برگ در برنج ۲ لیتر در هکتار

راهنماي مصرف:
•مقدار مصرف ۲ ليتر در هكتار
•براي کنترل علف‌هاي هرز برنج قبل از دو برگي شدن سوروف توصيه مي‌شود.
•در صورت مسموميت با اين علف‌كش از آتروپين همراه با تركيبات اكسيم (مانند پام يا توكزوگونين) استفاده شود.

احتیاط‌های لازم:
•در نزديکي مزارع پنبه و گوجه فرنگي و به طور کلي مزارع حساس به توفوردي مصرف نشود.
•از مصرف اين سم درصورتي که درجه حرارت محيط کمتر از ۱۲ درجه باشد خودداري شود زيرا در هواي سرد خود برنج را نيز مي سوزاند.

ملاحظات زيست محيطي:
ميزان سميت( LD50، LC50،EC50):500 ميلي‌گرم بر كيلوگرم براي پستانداران

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *