ads
0

سبد خرید شما خالی است.

0

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

معرفی درختچه زرشک زینتی - Berberis ottawensis var. purpurea schneid

این گیاه در قرن هفتم میلادی شناخته شده است و پیدایش آن از نظر زمین شناسی به دوره Eucen مربوط میشود .
زرشک زینتی  بومی ژاپن و نقاط معتدل نیمکره شمالی می باشد ودر ایران در مناطقی مانند خراسان ، اطراف تهران  ، قسمتهایی از آذربایجان ، اصفهان ، کرمان و همچنین کرج و چالوس می روید .

Berberis_th_Golden_Ring1_big

زرشک زینتی  – BERBERIS THUNBERGII

نام علمی : Berberis ottawensis var.Purpurea Schneid


نام خانواده ( تیره ) : Berberidaceae – بربریداسه


بومی منطقه :بومی ژاپن است و در ایران نیز به صورت فضای سبز کاشته می شود

مشخصات گیاه :

درختچه خزان کننده ، تا ارتفاع 1 متر ،  شاخه انبوه به طور معمول با شاخه های جوان قهوه ای مایل به زرد ، به ندرت مایل به زرد ، به ندرت مایل به قرمز ، به طول معمول با رشد سریعتر

اين گياه نهاندانه دولپه اي میباشد و گلبرگ ها جدا میباشند .در کم آبی طاقت زیاد دارد برگ زرشک تخم مرغی شکل و سر نیزه مانند و مزه آن ترش است که در برخی درختان صاف و در برخی دیگر دندانه دار است برگ ها در سطح رویی بدون روزنه می باشند گل زرشک به صورت خوشه ای و هر گل دارای شش کاسبرگ ،شش گلبرگ ،شش پرچم و تخمدان و برچه است

برگ  : 

برگ ها واژ تخم مرغی ، با طول 3 سانتی متر ، تا حدی صاف ، دندانه تا حدی پهن

گل : 

گل ها با گل آذین خوشه ای کوتاه و بلند 5-10 تایی ، گل آذین چتری ، و زمان گلدهی اواخر اردیبهشت تا اواسط تیرماه

میوه :

میوه ها بیضوی ، به طور حدود 1 سانتی متر ، قرمز درخشان ، زمان میوه دهی اوایل خرداد تا اواخر تیر ماه

روش ازدیاد گیاه : 

کاشت بذر ، قلمه 

معمولاً پاجوشهاي يك تا سه ساله را از گياه مادر جدا كرده و مي كارند. هر چه پاجوشها جوانتر باشند امكان رشد آنها به صورت گياه مستقل بيشتر است .جدا نمودن پاجوشها از گياه مادر، از ماه بهمن تا فروردين صورت مي گيرد. پاجوشهاي جدا شده بايد سريعاً در خاك مرطوب كشت شوند.

کاربرد : 

کاشت به عنوان پرچین یا کاشت به عنوان تک درخت زینتی و کاشت توده ی

نیاز ها : 

این گیاهان ترجیح می دهنددر یک مکان آفتابی باشند وتقریبا در مقابل سرما مقاوم می باشد و دمای هوا را تا 15- درجه تحمل میکند. خاک مناسب برای این گیاه خاک آهکی سبک ویا لومی می باشد. دوره آبياري زرشك به طور معمول 12-10 روز است و اين زمان بسته به نوع خاك و شرايط آب و هوايي تغيير مي يابد هرس کردن این گیاه معمولاً در ماههاي آبان تا بهمن انجام مي شود و بيشتر شامل پيراستن شاخه هاي خشك گياه مي باشد.

  • میزان نور : آفتابی و نیمه آفتابی
  • نوع خاک :  خاک زراعی و باغی
  • آبیاری : کم ( 4 میلی متر در روز )
محمد رضا زرهون
محمد رضا زرهون

دانشجوی رشته گیاه پزشکی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان،

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

  1. محمد قنادی گفته؛
    17:54 2020/11/26

    سلام. یک سوال
    میوه های زرشک زینتی خوردنیه؟

    • سلام دوست عزیز
      نام دقیق گیاهتون رو بفرمایید
      نام انگلیسی را اگر اطلاع دارید اعلام کنید تا بهتون دقیقا بگم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Be sure to read the following:

Short Url Post
0