ads
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

0

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

معرفی کنه کش تماسی اسپیرودیکلوفن (انویدور)

نام انگلیسی : Spirodiclofen

فرمول شیمیایی : C21H24Cl2O4

رنگ : سفید ساده

نام تجاری : انویدور (Envidor)

كنه‌كش تماسي از گروه تترونيك اسيد
فرمولاسيون:
اينويدور (Envidor) w/v %24 SC
تاریخ ثبت: 22/1/84 براي مدت سه سال موقت عليه كنه قرمز اروپايي كنه تارتن دو نقطه اي ،‌كنه زنگار مركبات ودر تاريخ 4/2/85 ثبت موقت به مدت 3 سال بر عليه كنه قرمز مركبات ، 17/2/86 ثبت موقت به مدت سه سال براي پسيل پسته


ویژگی‌های خاص:
نحوه اثر: غير سيستميك و تماسي كه سبب اختلال دررشدونمو كنه‌ها شده و از سنتز چربي‌ها ممانعت مي كند.

موارد مصرف در ايران:
كنه قرمز اروپايي و كنه تارتن دونقطه اي [6/0 – 5/0 درهزار] ، كنه زنگار در مركبات [ 27/0 در هزار اگر جمعيت شكارگر بالا باشد دز 18/0 در هزار]، كنه قرمز در مركبات [3/0 – 2/0 در هزار بسته به جمعيت كنه و به تناوب با ساير كنه‌كش‌ها]، پسيل در پسته [400 – 300 ميلي ليتر در هكتار بسته به تراكم آفت]

راهنماي مصرف:
•فاصله آخرين سم‌پاشي تا برداشت محصول حداكثر 14 روز
•بي اثر بر روي کفشدوزک، جزئي مضر براي كنه‌های مفيد تحت شرايط مزرعه

• نيمه عمر در خاك 5/5 – 5/0 روز

ملاحظات زيست محيطی:•ميزان سميت( LD50، LC50 ،EC50): LD50 براي پستانداران 2500 میلی‌گرم بر کیلوگرم،LD50 براي پرندگان 2000 میلی‌گرم بر کیلوگرم، LC50 براي ماهی‌ها 68 میلی‌گرم بر لیتر، EC50 براي دافنی 100 میلی‌گرم بر لیتر

محمد رضا زرهون
محمد رضا زرهون

دانشجوی رشته گیاه پزشکی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان،

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

نظرات کاربران

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Be sure to read the following:

    Short Url Post
    0