ads
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

دستورالعمل تهیه 0.5M EDTA با pH 8

دسته بندی :بیوتکنولوژی 24 جولای 2022 محمد رضا زرهون 81

محلول اتیلن دی آمین تتراستیک اسید ( EDTA ) 0.5 مولار با pH 8.0 محلولی است که معمولاً به عنوان لیگاند و عامل کیلیت استفاده می شود. EDTA به ویژه در جداسازی یون های فلزی مانند Ca2+ و Mg2+ مفید است. از آنجایی که نوکلئازها به یون های فلزی نیاز دارند، از محلول های EDTA برای محافظت از DNA و RNA در برابر تخریب استفاده می شود.

دستورالعمل تهیه 0.5M EDTA با pH 8

دستورالعمل تهیه

دستور العمل زیر برای تهیه محلول 100 میلی لیتری 0.5M EDTA pH 8.0 استفاده می شود.

معرفجرم/حجمغلظت نهایی
نمک دی سدیم EDTA، دی هیدرات18.61 گرم0.5 مولار
آب مقطر80 میلی لیتر

با یک محاسبه ساده می توان مقادیر کمتری از این محلول را نیز بدست آورد

نحوه ساخت 0.5M EDTA pH 8.0

  1. مقدار 18.61 گرم نمک دی سدیم EDTA را وزن کرده، دی هیدراته کنید و به یک ظرف 100 میلی لیتری اضافه کنید.
  2. مقدار 80 میلی لیتر آب مقطر را اندازه بگیرید و به ظرف اضافه کنید.
  3. یک تکه مغناطیسی را اضافه کنید و روی یک صفحه همزن مغناطیسی قرار دهید تا محلول مخلوط شود
  4. از یک pH متر برای اندازه گیری اسیدیته استفاده کنید
  5. پس از حل شدن کامل (مدتی طول می کشد، پس صبور باشید)، در صورت لزوم محلول را با آب مقطر تارسیدن به حجم 100 میلی لیتر اضافه کنید.
  6. برای استریل کردن، محلول را در چرخه مایع (20 دقیقه با 15 psi) اتوکلاو کنید.

نگهداری از EDTA

محلول 0.5M EDTA pH 8.0 را در دمای اتاق (15+ تا 25+ درجه سانتیگراد) نگهداری کنید.

توجه : محلول نهایی 0.5M EDTA pH 8.0 به عنوان ماده خطرناک طبقه بندی نمی شود. با این حال، همیشه قبل از استفاده، برگه اطلاعات ایمنی را مطالعه کنید.

جهت مطالعه مقاله ی طرز تهیه بافر TBE بروی این لینک کلیک نمایید

 

محمد رضا زرهون

دانشجوی دوره ی کارشناسی ارشد رشته گیاه پزشکی (بیماری شناسی گیاهی) ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0