نقد و بررسی
گردوی پر روغن ارگانیک مناطق کوهستانی بهشهر (یک کیلوگرم)گردو یکی از محصولات پر زحمت در حوزه ی کشاورزی هست. مخصوصا زمانی که قصد تولید آن به صورت ارگانیک داشته باشید.
چرا ما ادعا میکنیم ارگانیک هستیم ؟
باغی که گردو و انار مجموعه گیاه پزشکی در ان ها کشت شده واقع در شهرستان بهشهر می باشد که شما میتوانید از روی نقشه و از این لینک، ان را از روی نقشه مشاهده کنید
فاصله این باغ تا اولین جاده ای که خودرو در آن حرکت میکند حدود 1.5 کیلومتر است بنابراین مستقیما در جریان آلودگی ناشی از دود خودرو ها نیست
- از ابتدای احداث باغ تا به امروز که بیش از 50 سال می گذرد هیچ گونه ماده شیمیایی از جمله سم، کود و موارد مشابه استفاده نشده است (به شرط آزمون آب، خاک، میوه و …)
- همواره روش های مبارزه بیولوژیک مخصوصا در 5 سال گذشته به عنوان راهکاری برای مدیریت آفات این باغ بوده است از جمله تله های فرومونی، تله های نوری، آزادسازی زنبورهای شکارگر آفات و کنترل علف های هرز به وسیله نیروی مکانیکی (غیرموتوری).
- درختانی با قدمت بسیار بالا که باردهی مناسبی دارند و برداشت آن ها به روش سنتی انجام میشود
- پوست کنی گردو با دستگاه و به صورت مکانیزه هست اما نسبت به بقیه، پوست گردو سفید و مغز آن خراب نمی شود
- عدم استفاده از ارقام اصلاح شده ژنتیکی
ویژگی های گردوی ارگانیک بهشهر
- ضخامت پوست بیشتر (جهت جلوگیری از خسارت آفات، پرندگان و مقاومت بالاتر نسبت به بیماری های قارچی)
- سایز کوچکتر به نسب گردوهای دیگر
- روغن بیشتر در هنگام پخت
- طعم دلپذیر تر
- کیفیتی ماندگار
- قابلیت نگهداری تا یکسال
با توجه به اینکه ضخامت پوست میوه کمی زیاد است. ممکن است برای برخی افراد، از بین بردن پوسته ی چوبی گردو دشوار باشد.
0دیدگاه